Pallevogn med vejesystem

Ny pallevogn med vejesystem sætter endnu mere fokus på effektivitet og tidsbesparelser

Hvem kender ikke den besværlige arbejdsproces, når gods skal vejes på en stationær vægt? Ekstra transport, ekstra omladning og dermed ekstra tid! Dette problem løser Logitrans´ pallevogn med vejesystem! Den er robust, nøjagtig og nem at bruge overalt i virksomheden!

“Vi oplever en stadig stigende efterspørgsel fra især vognmænd og virksomheder med store forsendelsesafdelinger, fordi de ofte har behov for at kende godsets vægt uden at skulle bruge tid på omladning. Dette behov opfyldes af vores nye vægtvogn - og oven i det får de en robust pallevogn til almindelig håndtering af paller”, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S.

Vejesystemet kan veje op til 2.200 kg, har tara- og nulstillingsfunktion, batteriindikator samt fire vejeceller med en vejecellenøjagtighed på 99,95%. Vejesystemet har et solidt og godt beskyttet display i stålkasse. Med sin logiske og simple opbygning er det meget brugervenligt. Displayet er centralt placeret, har baggrundslys, og aflæsningen er hurtig og enkel.

Vejesystemet er monteret på en robust pallevogn med let tilspidsede gafler, der sikrer let indkørsel i paller. Den er meget let at betjene og vedligeholde og giver en pålidelig og sikker drift.

Pallevogn med vejesystem